Arkiv: 2016

Nytt helseatlas med bakgrunn i Norsk nyfødtintensivregister

Nytt helseatlas med bakgrunn i Norsk Nyfødtmedisinsk Kvalitetsregister

Tirsdag 13.desember lanseres Norsk nyfødtmedisinsk helseatlas på www.helseatlas.no. Det nye atlaset er det første som er basert på tall fra et kvalitetsregister. Arrangementet strømmes på www.helseatlas.no.

Fagsenteret for pasientrapporterte data på nett

Fagsenterets hovedoppgave er å veilede kvalitetsregistrene i bruk og analyse av pasientrapporterte data (PROM). Nå finner du nyttig informasjon om Fagsenteret, lenker til aktuelle skjema og forskning inne på www.kvalitetsregistre.no, hvor senteret nå har fått egne nettsider.

Reidar Kvåle, Norsk intensivregister

Gikk du glipp av presentasjonen av nye resultater fra medisinske kvalitetsregistre?

Her finner du videoklipp av alle innlegg og presentasjoner fra årets presentasjon av nye resultater 14.november.

Bent Høie, 14.november 2016

Nye resultater fra medisinske kvalitetsregistre tilgjengelige på nett

14.november ble nye resultater fra 54 nasjonale medisinske kvalitetsregistre publisert på www.kvalitetsregistre.no/resultater. Helse- og omsorgsminister Bent Høie mener registrene bidrar til regjeringens mål om trygge sykehus over hele landet.

Program presentasjon av nye resultater

Program: Se hvilke registre som skal presentere seg 14.november

Nå er programmet for presentasjonen av nye resultater fra de nasjonale medisinske kvalitetsregistrene mandag 14.november klart. Påmelding til arrangementet finner du inne i artikkelen.

Facebook-like (Colourbox)

Medisinske kvalitetsregistre på Facebook

De nasjonale medisinske kvalitetsregistrene har nå fått sin egen Facebookside. Denne siden skal brukes til å dele nyheter fra resultatene og om registrene, fra Nasjonalt servicemiljø og andre relevante kanaler.

Presentasjon av nye resultater fra medisinske kvalitetsregistre

14.november holdes den årlige presentasjonen av nye resultater fra de nasjonale medisinske kvalitetsregistrene. Helseminister Bent Høie åpner arrangementet.

Nasjonal strategi: Slik skal vi jobbe med kvalitetsregistrene fremover

Interregional styringsgruppe har utarbeidet en nasjonal strategi for det regionale arbeidet med nasjonale medisinske kvalitetsregistre fra 2016 til 2020.